Aktivacija ženske seksualne energije        
 

AKTIVACIJA ŽENSKE SEKSUALNE ENERGIJE

- Triurne delavnice med tednom
- Celodnevne delavnice ob sobotah
- Redno tedensko druženje in vadba PREBUJANJE ŽENSKOSTI

Pridružite se lepoti, načinu življenja in umetnosti "Biti Ženska"

1. Seksualnost, kreativnost in življenjska energija
2. Transformacija vseh tegob, ki nas ovirajo pri seksualnosti, kreativnosti in sprejemanju svojega telesa z metodo Merkava Metamorfoza 
3. Aktivacija lepote in aspekta zapeljivke ter ljubimke
4. Priprava na partnerstvo in ženska v partnerstvu
5. Zakaj smo ženske manj seksualne od moških, v dolgotrajnejšem partnerskem odnosu tudi aseksualne, vendar libidinalno močnejše
6. Kašen je libidinalni ustroj moških in žensk 
7. Ženske zrele emocije in naivni, nezavedni logos: za ženska neharmonična emocionalna stanja niso odgovorne emocije, temveč ideje, ki stojijo za njimi
8. Zakaj se mora ženska v partnerstvu ukvarjati s seksualnostjo in moški z disciplino

9. Vaje za aktivacijo seksualne energije in hormonskega sistema 
10. Različne kvalitete orgazma (klitorični, vaginalni, maternični ter energijski orgazem)
11. Orgazmična področja (točka G in točka U, anus, presredek, ščegetavček)
12. Aktivacija PK mišice – orgazmične mišice
13. Masaža prsi, čiščenje žalosti in aktivacija ledvičnega meridiana
14. Masaža maternice, parne kopeli
15. Joni jajčki, vaje z joni jajčki
16. Meditacija za povezovanje s prednicami – meditacija za mamo
17. Meditacija za aktivacijo ženske moči – meditacija "Zlata nit"

Mirjam M. Korez, univ. dipl. biologinja in ustanoviteljica projekta »Biti Ženska« že od l. 1996 poučuje orientalski ples, kot profesionalna modna vizažistka in pionirka rastlinskega barvanja las v Sloveniji, izobražuje o naravni negi in lepoti, vodi delavnice za ženske, izvaja energijske tretmaje Merkava Metamorfoza in svetuje ženskam pri seksualnosti in partnerskih odnosih. Z možem Marjanom Korezom sta leta 2004 ustanovila Živa Center za nego telesa odnosov in okolja, alternativni center z ekološko vegansko trgovino, salonom za rastlinsko nego las in lasišča, eko make up in kozmetičnim studiom, plesnim studiom in seveda studiom zdravja, kjer se izvajajo alternativni tretmaji.

Vse teme na delavnicah:
• Seksualnost, kreativnost in življenjska energija
• Družbeni pritiski na naša telesa, negativne misli o sebi in o seksualnosti
• Transformacija tegob, ki nas ovirajo pri seksualnosti, kreativnosti in sprejemanju svojega telesa s Hatmara Merkava metodo
• Aktivacija lepote in aspekta zapeljivke ter ljubimke
• Priprava na partnerstvo in ženska v partnerstvu
• Seksualni predsodki, travme in zadržki slovenskih žensk
• Poroka kot iniciacija
• Ženske zrele emocije in naivni, nezavedni logos: za ženska neharmonična emocionalna stanja niso odgovorne emocije, temveč ideje, ki stojijo za njimi
• Zakaj se mora ženska v partnerstvu ukvarjati s seksualnostjo in moški z disciplino 
• Zakaj smo ženske manj seksualne od moških, v dolgotrajnejšem partnerskem odnosu tudi aseksualne, vendar libidinalno močnejše
• Kako ženske postanemo bolj seksualne (za to ne potrebujemo partnerja)
• Kašen je libidinalni ustroj moških in žensk
• Razlika med moško in žensko seksualnostjo
• Kaj lahko ženska dobi od moškega in česa ne bo nikoli dobila
• Vaje za vsak dan, da ostanemo seksualno aktivne
• Kakšna je vloga ženske v partnerstvu
• Vaje za aktivacijo seksualne energije in hormonskega sistema 
• Aktivacija modrosti telesa, dovoliti si, da si (ne)umna, teror razuma
• Vloga bolečine in užitka pri orgazmu
• Regeneracija telesa in psihe skozi spolni odnos
• Različne kvalitete orgazma (klitorični, vaginalni, maternični ter energijski orgazem)
• Točka G in točka U
• Aktivacija PK mišice – orgazmične mišice
• Vaje za vagino, anus in presredek
• Kako postane vagina bolj odprta, sočna in občutljiva
• Kako se same pripravimo na spolni odnos
• Meditacija in seksualnost
• Masaža prsi, čiščenje žalosti in aktivacija ledvičnega meridiana
• Vaja notranjega nasmeha
• Masaža maternice
• Masaža zadnjice
• O seksualnosti se je potrebno učiti in izmenjevati izkušnje
• Zakaj se včasih izogibamo ljubezni
• Kako ustvarimo in negujemo partnerski odnos
• Predolge in boleče menstruacije, kako si pomagamo
• Meditacija za čiščenje vzorcev ženskih prednic – meditacija za mamo
• Kodirani gibi za aktivacijo ženske seksualne energije
• Meditacija za aktivacijo ženske moči – meditacija “Zlata nit”
• Joni jajčki in vaje za vagino

Teme, ki jih obdelamo na posamezni tri urni delavnici (3 do 5 točk), so prilagojene potrebam skupine. Različne teme, ki se skozi sezono obravnavajo na posameznih delavnicah tvorijo celoto.
Vsekakor priporočam obisk celodnevne delavnice »Aktivacija ženske moči in seksualne energije«, kjer so zajete skorajda vse teme.  Delavnica je razdeljena na delavnico 1 z vajami za pomlajevanje - meditacija Zlate niti in uporaba Joni jajčkov ter na drugo delavnico 2, kjer se učimo o ženski seksualnosti, njeni aplikaciji za zdravljenje, regeneracijo, transformacijo psihičnih bolečin in trpljenja. Kako upravljamo s seksualnostjo, ko smo samske, se pripravljamo na partnerstvo in kakšne so naloge ženske v partnerstvu pa podaja del delavnice Intimno partnerstvo. Delavnice sestavljajo praktične vaje, meditacije in predavanja, ki ciklično oblikujejo mozaik ženske seksualnosti in moči. Delavnice so izkustvene in vam bodo pomagale izboljšati kakovost vašega življenja in partnerskih odnosov. Na delavnicah spoštujejmo vašo intimo, zato vaje izvajamo oblečene in v varnem okolju. Vaje, ki jih boste prakticirale doma, so večstopenjske, zato je dobro isto delavnico večkrat ponoviti.

Mirjam M. Korez, univ. dipl. biologinja, projekt »Biti Ženska«, www.bitizenska.org
 

Na delavnici potrebuješ:
·  Podlogo, dekico in kakšno blazino, vse za udobno sedenje na tleh
·  Zvezek in pisalo
·  Udobna oblačila
·  Dobro voljo in radost

Obvezne so predhodne prijave: 041 404 773 in mirjam@bitizenska.org

 

Redne DELAVNICE "BITI ŽENSKA" - aktivacija ženske seksualne energije - pomlad 2019

Četrtki, 18h - 21h, 50 €, če se prijavite na vse 4 delavnice je cena vseh 4-ih 150 €, skupaj z vsemi štirimi vadbami pa 180 €.

Na delavnicah se bomo ukvarjale s številnimi temami, ki jih najdete opisane na podstrani: AKTIVACIJA ŽENSKE SEKSUALNE ENERGIJE.

6.2. OSNOVNI PRINCIPI ŽENSTVENOSTI, kako z enostavnimi vajami, ki ne zahtevajo posebej oddeljenega časa, prebudimo svojo seksualno energijo
20.2. ORGAZMIČNA PODROČJA, VAJE ZA VAGINO, ANUS IN PRESREDEK
12.3. JONI JAJČKI IN MASAŽA PRSI
23.4. POVEZAVA S PREDNICAMI, VLOGA ŽENSKE V ČASU OSAMLJENOSTI IN V PARTNERSTVU, MEDITACIJA ZA MAMO, "ZLATA NIT"

 

Individualni tretmaji "BITI ŽENSKA" 

Po dogovoru, 1h-1,5h, 60 €, pokličite 041404773

 

Meditacija za aktivacijo ženske moči – meditacija "Zlata nit"
Meditacija "Zlata nit" je kanalizirana meditacija za aktivacijo ženske moči. S posebnim gibanjem medenice, trupa in vratu in hkratno notranjo stimulacijo mišic vagine in anusa omogočimo kroženje naše življenjske seksualne energije po celem telesu. Izvajanje meditacije aktivira naše hormone, vlaženje in dnevno regeneracijo. Meditacijo lahko same izvajamo sede ali stoje. Lahko pa jo izvajamo tudi med spolnim odnosom, saj omogoča ženski igrivo aktivno vlogo pri globoki stimulaciji točke G in predvsem točke U (erogene točke spodnjega forniksa). Njena stimulacija lahko transformira žalost, trpljenje in srčne bolečine v smislu globokih travm in nas hkrati popelje do materničnega orgazma, ki žensko najglobje sprošča, uravnoveša, obnavlja in življenjsko pomirja.

Orgazmična področja
Orgazem se lahko naučimo spodbujati, ga globje in intenzivneje doživljati kot tudi uporabljati za terapevtske in regenerativne namene. Aktivacija in kroženje življenjske energije po telesu omogoča transformacijo naših zastalih čustev, zamer in travm. Posebna delavnica je namenjena poznavanju teh področij, kako jih najdemo in stimuliramo. 

Masaža prsi, maternice in zadnjice
Skozi prsi poteka ledvični meridian, ledvica pa hranijo naše spolne organe. Z masažo prsi energijsko nahranimo spolne organe, jih prekrvavimo, aktiviramo hormone in omogočimo občutenje globljih odnosov z ljudmi. Tudi zadnjica je povezana z delovanjem ledvic. Prsi lahko z masažo učvrstimo in pomagamo pri preventivi glede cist, bulic in podobnih težav. Masaža trebuščka in maternice nas globoko sprošča in povezuje z ženstveno energijo.

Joni jajčki
Na delavnici bomo spoznale vse o joni jajčkih, kako jih uporabljati, vzdrževati, se z njimi povezati na globljem nivoju z namenom ohranjanja čutnosti, vitalnosti, lepote in nege ženstvenosti. Joni jajčka pomagajo pri povečanju občutljivosti, sočnosti, čvrstosti, užitka in nadzoru ejakulacije pri partnerju. Učvrščujejo obrazne mišice in prsa, učvrstijo PK mišico oziroma mišice medeničnega dna in kljubujejo inkontinenci in povešenju maternice.
Joni jajčki so narejeni iz različnih poldragih mineralov, ki s svojo zdravilno frekvenco delujejo na telo in spolne organe. Prosimo vas, da si pred delavnico kupite jajček ali komplet jajčkov in ga/ jih ustrezno pripravite za vadbo. Pri nakupu vam lahko pomagamo tako, da energijsko preverimo, kateri poldragi kamen oziroma jajček vam najbolj odgovarja.

Libidinalni ustroj žensk in moških
Za uspešen partnerski odnos moramo poznati razlike med moško in žensko seksualnostjo, kot tudi pristopom do ljubezni. To nam omogoča vzpostaviti red v družini, ki prinaša harmonijo in zadovoljstvo obeh partnerjev. Kako ravnamo z moškimi in zakaj moramo imeti dobre prijateljice?

Ljubezen in partnerstvo
Vsi si želimo ljubezni. Zato je pomembno, da definiramo, kaj ljubezen je in kaj ni. Partnerstvo je dandanes težko izvedljiv projekt, zato je treba poznati pravila, ki vodijo do dolgotrajnega in izpolnjujočega odnosa. Hkrati pa je pomembno, da se naučimo kakšna so pravila igre in priprava za vstop v partnerstvo.

Aspekt zapeljivke in ljubimke
Imamo več aspektov ženskosti. Poznati moramo različne vloge (aspekte), ki jih lahko uporabimo v primernih trenutkih. Naše življenje je bogatejše in boljše, če znamo živeti več aspektov hkrati. Kako obuditi lepoto, nežnost, prebuditi hormone in seksualni apetit, predvsem pa kako sprejeti telo in ga spoznati?

Ukročena trmoglavka
Ste se naučile poskrbeti za vse same? Vse naredite boljše kot vaš partner? Ste lačne ljubezni? Kar naprej le dajete? Sprejema in ljubljen je le tisti, ki je podrejen. Čas je, da na prvo mesto postavite moškega in se nanj naslonite.

Povezava s prednicami
Ženska ima lahko dober partnerski odnos, če spoštuje svojo mamo. Kako se povežemo z mamo in prednicami in oprostimo oziroma boljše obudimo ljubezen in spustimo zamer? Meditacija in ritual priklanjanja za osvobajanje zamer in priklic spoštovanja ter razumevanja bo tematika posebne delavnice, kjer se bomo soočile tudi s svojimi preprekami na področju seksualnosti in sprejemanja telesa.

 

 

 

 

 

 

 

SEP OKT 2020NOV
PTSČPSN
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1


Naročite se na brezplačne e-novice


 Odjava        
FORUM za plesalke orientalskega plesa Biti ženska
Obiščete nas lahko
tudi na Facebooku
 
 
2020 bitizenska Copyright      developed by (d) 2006 e.orbit

Biti Ženska, ženskost, ličenje, naravna kozmetika, orientalski ples, Hatmara Merkava, energijski tretmaji, partnerski odnosi, seksualnost, Vesna Vuk Godina

izboljšanje kvalitete življenja, ženskost, partnerski odnosi, aktivacija ženske seksualne energije, hatmara merkava

Biti Ženska, ženskost, ličenje, naravna kozmetika, orientalski ples, Hatmara Merkava, energijski tretmaji, partnerski odnosi, seksualnost, Vesna Vuk Godina

izboljšanje kvalitete življenja, ženskost, partnerski odnosi, aktivacija ženske seksualne energije, hatmara merkava