Tečaji ličenja        
 


INDIVIDUALNI TEČAJ LIČENJA

Na tržišču je velika ponudba tečajev ličenja, ki so večinoma časovno obsežni in pokrivajo področja, ki so za končne uporabnice preobsežna in za domačo uporabo neuporabna.
Če si kljub temu želite profesionalno znanje, male skrivnosti mojstrov ličenja in kakovosten čas, posvečen le vam, potem se odločite za individualni tečaj ličenja. Domov boste odšle z znanjem, ki vam bo vsak dan pomagalo do naravno svežega in zdravega videza. 

Na tečaju se uporabljata izključno ekološki certificirani naravni kozmetiki Logona in Sante. Obe sta hiperalargeni in vsebujeta koži prijazna hladno stiskana olja z blagodejnimi rastlinskimi izvlečki. Logona vsebuje tudi rastlinski anti age kompleks: alge, izvleček brusnic in jabolčnih pečk ter drage kamne: ametist, kameno strelo in jantar.

SKUPINSKI TEČAJ LIČENJA

Tečaji potekajo v malih skupinicah do 6 tečajnic, ki omogočajo oseben pristop. Razpisane datume najdete na vhodni strani pod aktualno. 
Skupinski tečaj je zanimiv, ker lahko na drugih vidite drugačne načine ličenja, ki jih lahko uporabite tudi zase. Tečaj je namenjen dnevnemu ličenju, ki poudari vašo lepoto, naredi obraz svež in spočit. Če ste za prijetno ustvarjalno žensko družbo je skupinski tečaj pravi izbor.
Na tečaju se uporabljata izključno ekološki certificirani naravni kozmetiki Logona in Sante. Obe sta hiperalargeni in vsebujeta koži prijazna hladno stiskana olja z blagodejnimi rastlinskimi izvlečki. Logona vsebuje tudi rastlinski anti age kompleks: alge, izvleček alg in jabolčnih pečk ter drage kamne: ametist, kameno strelo in jantar.
 
 

Oba tečaja sta teoretično in praktično prilagojen vašemu obrazu, osebnemu slogu in željam ter zajema:

1. pripravo kože obraza in naravno dnevno nego,
2. profesionalno oblikovanje obrvi in napotke, kako doma same vzdržujete obliko,
3. dnevni/ večerni make-up - korake do sijočega in zdravega videza s profesionalnim pristopom:

 • korektura
 • podlaga
 • puder in fiksiranje
 • oblikovanje linije obrvi s črtalom ali senčko
 • senčenje obraza
 • poudarjanje oblike oči / izbor barv
 • kako namažemo trepalnice, da popolnoma izkoristimo njihovo naravno rast
 • oblikovanje ustnic, poudarjanje oblike, ki ustreza vaši obliki obraza in letom / izbor barv
 • senčenje ličnic, ki ustreza in poudarja vašo anatomijo – relief obraza / izbor barv

4. izdelavo osebne karte, ki služi kot zemljevid pri negi kože, vzdrževanju oblike obrvi in postopku ličenja:

 • shema oblike in dolžine obrvi
 • shema korektur
 • izrisan make-up
 • seznam dekorativnih in negovalnih izdelkov naravne kozmetike Logona, Aquabio ali Sante, ki smo jih pri ličenju uporabile

Polovico svojega obraza boste po korakih in napotkih umetnice ličenja Mirjam M. Korez naličile same. Tako boste lahko že na samem tečaju popravile napake in izboljšale svojo tehniko ličenja.
Tečaj temelji na principih naravne lepote, kar pomeni, da vašega obraza ne bomo na novo narisali, temveč poudarili vašo lepoto. Vaše bistvo bo naš navdih.
Mirjam vam bo predala znanje in male skrivnosti velikih mojstrov, tako da boste na koncu videti sveže, spočite in naravno lepe. Ženske v zrelih letih boste videti za nekaj let mlajše.
Intenzivnost dnevnega ličenja bo narekoval barvni tip, kateremu pripadate po svoji barvi las in polti ter anatomiji.
Mirjam vam bo izrisala tudi osebno karto, ki vam bo pomagala pri postopku ličenja doma. Po zaključku izobraževanja vam bo na voljo za morebitne brezplačne nasvete ali tretmaje, kot so osvežitev oblike obrvi in nadaljevalni tečaj za večerno oziroma svečano ličenje.
Tečaj zelo priporočamo tudi mladim dekletom, ki se bodo lahko že na začetku usmerile v naravno nego in ličenje. Tako lahko izpustite fazo neuspelih poskusov, ki živcirajo vaše starše. Prihranjena vam bo nikoli končana zgodba frustracij v smislu »meni pa to ne pristaja« ali »nisem tako lepa, kot tista iz reklame«. Vsem uporabnicam kozmetike pa je gotovo znana zgodba neuspešnega nakupovanja neprimernih ali nekvalitetnih izdelkov. V kopalnici sameva kup neuporabljene kozmetike, vi pa se obenem sprašujete, kaj je z vami narobe. Tečaj je dobra naložba, ki v končni fazi pomeni tudi velik prihranek.
 
Naročite se na individualni ali skupinski tečaj ličenja!
mirjam@bitizenska.org, gsm: 041 404 773, tel: 0590 33 848
 
Cena: individualni tečaj 100 €, skupinski 60 €
Na tečaj lahko pridete tudi s prijateljico ali sorodnico. V tem primeru se obema upošteva 10% popust.
 
Trajanje: individualni 2 uri, skupinski 4 ure

 

SEP OKT 2020NOV
PTSČPSN
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1


Naročite se na brezplačne e-novice


 Odjava        
FORUM za plesalke orientalskega plesa Biti ženska
Obiščete nas lahko
tudi na Facebooku
 
 
2020 bitizenska Copyright      developed by (d) 2006 e.orbit

Biti Ženska, ženskost, ličenje, naravna kozmetika, orientalski ples, Hatmara Merkava, energijski tretmaji, partnerski odnosi, seksualnost, Vesna Vuk Godina

izboljšanje kvalitete življenja, ženskost, partnerski odnosi, aktivacija ženske seksualne energije, hatmara merkava

Biti Ženska, ženskost, ličenje, naravna kozmetika, orientalski ples, Hatmara Merkava, energijski tretmaji, partnerski odnosi, seksualnost, Vesna Vuk Godina

izboljšanje kvalitete življenja, ženskost, partnerski odnosi, aktivacija ženske seksualne energije, hatmara merkava