Make-up studio        
 


OD PROFESIONALNE FOTO SEANSE IN TEČAJEV LIČENJA
DO INDIVIDUALNEGA DELA S STRANKAMI IN NARAVNEGA LIČENJA

V studiu svetuje, oblikuje in poučuje Mirjam M. Korez, vizažistka s 15-letnimi izkušnjami v svetu mode, fotografiranja, videospotov in pri delu s strankami. Mirjam vam izdela tudi osebno karto, ki služi, kot zemljevid pri negi kože, vzdrževanju oblike obrvi, postopku ličenja in pri izbiri primernih izdelkov.

Lahko se odločite za:

 1. OBLIKOVANJE OBRVI; 12 € redno mesečno vzdrževanje, 20 € oblikovanje obrvi, 25 € prvo oblikovanje obrvi s svetovanjem, 10-40 min.
 2. LIČENJE: dnevno 40 €, večerno 65 €, za valeto 50 €, maturantsko 60 €, za fotografijo 80 €, poročno 80 €, poskusno poročno 30 €; 90 min. V vsa ličenja je že všteto oblikovanje obrvi.
 3. POSLIKAVA OBRAZA ali AIRBRUSH TATTO za odrasle in otroke; 10 - 120 €, 20 min - 120 min.
  Za privatne zabave, prireditve in maškare.
 4. INDIVIDUALNI TEČAJ LIČENJA; 100 €, 2-3h.
 5. SVETOVANJE, MINI NEGA ali MINI LIČENJE; 40 €60 min. Brezplačen strokovni nasvet pri kozmetični negi obraza in individualnem tečaju ličenja. Pokličite in se naročite na konzultacijo ali svetovanje v obliki mini tretmaja.
   
  Informacije in naročila: mirjam@bitizenska.org, 041 404 773 ali 0590 33 848
   

Dobro ličenje zahteva poglobljeno znanje. Nekatere ženske pogosto preizkušajo, kaj jim pristaja in kaj ne, druge vedno uporabljajo enak make-up, so ga naveličane, vendar se ne znajo naličiti drugače. Nekatere posvečajo pozornost le trenutnim trendom in modnim smernicam in se ne vprašajo, kaj določen make-up dejansko izraža. Druge spet pri ličenju le prekrivajo morebitne napake obraza in pozabljajo poudariti njegove prednosti, ker jih ne prepoznajo. Nekatere se ne morejo odločiti, katero ličilo bi kupile ...


Za uspešno ličenje je zelo pomembno, da ženske poznajo osnove ličenja in morfološke značilnosti svojega obraza. Le tako vedo, zakaj je pomembna oblika obrvi, kako in zakaj naj senčijo obraz, kako naj izbirajo ličila glede na polt in barvo las ter prilagajajo ličenje različnim priložnostim. Znajo narediti manjše popravke in poudariti najlepše poteze obraza. V trgovini znajo izbrati primerna ličila in s tem prihranijo veliko časa in denarja.

 

 

 

 

 

Kako vam lahko pomagam?

Pri svojem delu pripisujem največji pomen osebnemu pristopu. Vsaka ženska je namreč posebna. Dve ženski lahko imata enake poteze obraza, enako polt in barvo las, pa bo enak make-up na njiju videti popolnoma drugačen. Obraz izžareva človekovo notranjost, želje, potrebe in osebnostne značilnosti, ki se od ženske do ženske razlikujejo. Namen ličenja torej ni le modni videz, temveč poudarjanje lastne osebnosti. Osnovno idejo za ličenje oblikujem na podlagi informacij, ki mi jih posreduje udeleženka skozi sproščen pogovor. Skupaj prepoznava make-up, ki v največji meri izraža njeno osebnost in je primeren za posamezno priložnost.
Ženske se v make-up studiu Živa centra naučijo osnov dobrega ličenja in prepoznavanja potez obraza. Pridobijo veliko drobnih nasvetov, ki jim pomagajo narediti popoln make-up, ličenje pa postane preprosto, prijetno in zabavno. Ugotovijo, katero ličilo jim najbolj ustreza, spoznajo različne uporabe posameznih ličil in imajo možnost nakupa izdelkov, narejenih na popolnoma naravni osnovi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SEP OKT 2020NOV
PTSČPSN
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1


Naročite se na brezplačne e-novice


 Odjava        
FORUM za plesalke orientalskega plesa Biti ženska
Obiščete nas lahko
tudi na Facebooku
 
 
2020 bitizenska Copyright      developed by (d) 2006 e.orbit

Biti Ženska, ženskost, ličenje, naravna kozmetika, orientalski ples, Hatmara Merkava, energijski tretmaji, partnerski odnosi, seksualnost, Vesna Vuk Godina

izboljšanje kvalitete življenja, ženskost, partnerski odnosi, aktivacija ženske seksualne energije, hatmara merkava

Biti Ženska, ženskost, ličenje, naravna kozmetika, orientalski ples, Hatmara Merkava, energijski tretmaji, partnerski odnosi, seksualnost, Vesna Vuk Godina

izboljšanje kvalitete življenja, ženskost, partnerski odnosi, aktivacija ženske seksualne energije, hatmara merkava