Šola ličenja        
 


ŠOLA ZA UMETNIKE LIČENJA


Šolanje za umetnika ličenja poteka v obliki 7 stopenj oziroma delavnic z različnimi tematikami. Izobraževanje bo potekalo ob petkih od 17.00 do 21.00 in ob sobotah od 9.00 do 15.00 ter zajema 70 ur teorije in prakse s področja ličenja. Dodatne ure bodo namenjene anatomiji in fiziologiji kože ter pripravi in opravljanju izpita za poklic vizažistke.
Šola bo potekala v Make-up studiu Naravne lepote v Živa Centru, Tomačevo 27, 1000 Ljubljana. Skozi stopnje boste tako nadgrajevali in utrjevali že pridobljeno znanje in seveda osvajali nova področja.
Teorijo bo vedno podpirala praktična demonstracija, vaše ročne spretnosti in razumevanje naučenega pa boste izoblikovali s praktičnim delom. Delo poteka v parih in na modelih. Ker področje ličenja sega na področje mode, gledališča, filma, poslikave telesa in seveda tudi dela s strankami, se bo v času izobraževanja pokazalo, na katerem področju se skriva vaš talent.


Prednost šole je vaša učiteljica Mirjam M. Korez z bogatimi 10-letnimi izkušnjami in s prakso na področju ličenja.
Mirjam M. Korez je univ. dipl. biologinja, strokovnjakinja na področju naravne kozmetike in priznana slovenska umetnica ličenja.
Njena profesionalna pot umetnice ličenja se je začela pred desetimi leti. Oblikoval jo je svet mode: fotografiranja za modne časopise, modne revije, katalogi priznanih slovenskih znamk in kreatorjev ter ličenje slovenskih estradnih umetnikov.
Po drugi strani ima bogate izkušnje na področju individualnega svetovanja, promocij in priložnostnega ličenja v prvem odprtem (1998) slovenskem make-up centru v Ljubljani.
Že nekaj let vodi Avonovo šolo lepote, kjer izobražuje bodoče vizažiste, podjetja pa jo najemajo za izobraževanje prodajalcev in trgovskih potnikov na področju kozmetike.
Pred tremi leti je odprla Živa Center za nego telesa, odnosov in okolja z make-up studiom, s šolo ličenja Naravna lepota in z veliko izbiro naravne biološke negovalne in dekorativne kozmetike.
 Vsebine v programu zajemajo potrebno znanje, ki ga zahteva nacionalna poklicna kvalifikacija za poklic vizažista. Ob koncu prejmete potrdilo o opravljeni Šoli za umetnike ličenja Biti Ženska in hkrati opravljate izpit za vizažista.
Ličili boste z vrhunsko naravno kozmetiko Logona in Sante ter s profesionalno linijo Kryolan in Face Nico Baggio.

 

Vsebine:
• Anatomija in fiziologija kože (posebni program)
• Zgodovina  ličenja
• Profesionalna in naravna kozmetika
• Higiena pri ličenju
• Vrhunske storitve
• Teorija ličenja
• Vrhunsko oblikovanje obrvi
• Korekturno ličenje
• Make-up za različne priložnosti (dnevni, poročni, večerni, priložnostni)
• Poslikava telesa in obraza – fantazijski make-up
 
Cena: 1200 €
Udeleženci dobite set čopičev, pinceto, gobico in žametno blazinico.
V ceno je vštet poseben program anatomije in fiziologije kože.
Cena izpita ni všteta.
 
Prijave in informacije:
mirjam@bitizenska.org, gsm: 041 404 773, tel: 0590 33 848
SEP OKT 2020NOV
PTSČPSN
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1


Naročite se na brezplačne e-novice


 Odjava        
FORUM za plesalke orientalskega plesa Biti ženska
Obiščete nas lahko
tudi na Facebooku
 
 
2020 bitizenska Copyright      developed by (d) 2006 e.orbit

Biti Ženska, ženskost, ličenje, naravna kozmetika, orientalski ples, Hatmara Merkava, energijski tretmaji, partnerski odnosi, seksualnost, Vesna Vuk Godina

izboljšanje kvalitete življenja, ženskost, partnerski odnosi, aktivacija ženske seksualne energije, hatmara merkava

Biti Ženska, ženskost, ličenje, naravna kozmetika, orientalski ples, Hatmara Merkava, energijski tretmaji, partnerski odnosi, seksualnost, Vesna Vuk Godina

izboljšanje kvalitete življenja, ženskost, partnerski odnosi, aktivacija ženske seksualne energije, hatmara merkava