O lastnici

naravna lepota

Mirjam Mihelčič Korez

Dodatno

Mirjam Mihelčič Korez je univ. dipl. biologinja, strokovnjakinja na področju naravne kozmetike in priznana slovenska umetnica ličenja.

Njena profesionalna pot umetnice ličenja se je začela leta 1996. Oblikoval jo je svet mode, v katerem je pridobila bogate izkušnje pri številnih projektih: fotografiranja za modne časopise (Modna Jana, Elle, Playboy), modne revije (Najlepše oblečeni Slovenci, Lisca, revija Modne Jane), katalogi priznanih slovenskih znamk (Lisca, Mura). Sodelovala je s priznanimi modnimi kreatorji in ličila slovenske estradne umetnike (Tina Gorenjak, Nuša Derenda, Helena Blagne, Neisha, Manca Izmajlova, BePOP, Bernarda Marovt, Romana Kranjčan ...). Pri snemanjih glasbenih video spotov je poskrbela za ličenje in oblikovala pričeske ter naredila stajling sodelujočih (Davor Radolfi, BePOP, Kingston).

Bogate izkušnje ima na področju individualnega svetovanja, promocij in priložnostnega ličenja v prvem odprtem (1998) slovenskem centru za ličenje v Ljubljani.
Nekaj let je vodila Avonovo šolo lepote, v kateri so izobraževali bodoče vizažiste, podjetja pa jo najemajo za izobraževanje prodajalcev in trgovskih potnikov na področju kozmetike.
Leta 2004 je skupaj z možem odprla Živa Center za nego telesa, odnosov in okolja, v katerem sta delovala make-up studio in šola ličenja Naravna lepota z bogato ponudbo naravne biološke negovalne in dekorativne kozmetike. Make-up studiu se je kmalu pridružil še eko kozmetični salon.

Ekološka rastlinska nega las se je začela razvijati leta 2006 z delavnicami in predavanji za končne stranke in frizerje. Leta 2017 pa smo v Živa Centru na 200 m2  odprli prvi ekološki frizerski salon z dvema profesionalnima frizerkama, make-up studiom in kozmetičnim studiom z gostujočo kozmetičarko.
V ekološkem lepotilnem salonu Živa Centra delamo le z ekološko certificirano kozmetiko.
 

OSTALE VSEBINE

Naravna lepota
O lastnici
Eko frizerski salon
Rastlinsko barvanje las
Oljenje lasišča in las
Eko make up studio
Oblikovanje obrvi
Tečaji ličenja
Make up
Eko kozmetični salon
Zeliščna in finska savna