Joni jajčki        
 

JONI JAJČKI

SKRIVNOSTNI PRIPOMOČEK

HIT ZA PREBUDITEV ŽENSKE ENERGIJE

Žadasti ali joni jajčki so poldragi neporozni kamn, oblikovani in zaobljeni v obliko jajčka, ki jih ženske nosijo v vagini in da z njimi delajo vaje. Pripomoček je star 5000 let, saj so ga uporabljale kitajske cesarice in dvorne konkubine, da so negovale svojo lepoto, seksualnost in senzualnost. Jajček ni namenjen le dvigu libida, ustvarjanju močnejših in daljših orgazmov in utrjevanju mišic medeničnega dna, ampak je tudi skrivnostni pripomoček za duhovno transformacijo, regeneracijo življenjske energije in prebuditev energije jin. Joni namreč ni le ime za vagino, ampak je simbol za sveti prostor, ki poraja življenje.

Jajčke joni lahko le nosimo ali z njimi delamo pompour , keglove vaje ali joni vaje – lahko jih spoznate na delavnicah, hkrati pa delavnica omogoča tudi osebni prenos izkušenj v smislu prebujanja ženstvenosti in vitalne energije. Vaje za ljubezenske jajčke, kot jih tudi imenujejo, so nadgradnja keglovih vaj (proti inkontinenci in spustu maternice) in vaj pompour (za vagino in stimulacijo penisa).

Joni jajčki so narejeni iz mineralov, kot so temni in svetli žad, črni žad nefrit, roževec, kamena strela, rdeči jaspis, tigrovo oko… Vsak od teh mineralov ima svojevrstno zdravilno frekvenco, in tako že sam po sebi močno deluje na spolne organe in telo na energijskem nivoju. Kupite le jajčke, ki se prodajajo kot joni jajčki. Biti morajo iz poldragega kamna in predvsem le mehansko obdelani. Ne zapravljajte denarja s cenenimi kemično obdelanimi ponaredki. Obstajajo tri velikosti jajčkov. Velikega (3,5–5 cm) lahko uporabljajo ženske po porodu in v zrelih letih. Lahko ga začnete uporabljati ponoči, tako da preprečite njegov zdrs iz vagine, obenem pa že krepite mišice nožnice. Ko so te močnejše in lahko jajček obdržite v nožnici lahko preidete na srednjo velikost (3–4 cm), ki se priporoča tudi mlajšim damam. S tem jajčkom lahko delate vaje, če ste izkušene pa lahko z njim plešete ali delate jogo in s tem trenirate čutenje vseh vdolbin v vaši nožnici. Za kateri poldragi kamen se boste odločili prisluhnite svoji intuiciji. Na svojih delavnicah energijsko preverim kateri poldragi vam trenutno najbolj ustreza. Najmanjši jajček (cca 2 – 3 cm) je za izkušene dame, ki bodo z njim povečevale svojo občutljivost, senzibilnost in nežnost.

Redna uporaba Joni jajčka omogoča:

 • Povečuje sočenje in vlaženje nožnice.
 • Omogoča večje izločanje sline v ustni votlini.
 • Povečuje prekrvavljenost in obarvanost ustnic.
 • Okrepi mišice medeničnega dna.
 • Povečuje libido in spolni užitek kot tudi intimo pri ženski in moškem.
 • Izurjene mišice omogočajo lažje doživljanje orgazma.
 • Prebuja žensko seksualno energijo in ženstvenost.
 • Omogoča čvrsto vagino tudi v pozni starosti.
 • Pripravlja ženske na porod.
 • Regenerira spolno in življenjsko energijo.
 • Uravnava hormonski sistem, ker se zaradi večje prekrvavitve med vajami stimulirajo jajčniki.
 • Dviguje obrazne mišice in dojke.
 • Preprečuje inkontinenco ter spust maternice.
 • Preprečuje vnetja nožnice in sečnice.
 • Zmanjšuje PMS in menstrualne težave.
 • Omogoča razstrupljanje rodil in preprečuje nastanek cist in tumorjev.
 • Spodbuja čutenje vagine kot celostnega organa, in ne kot črne luknje ali boleče votline.
 • Omogoča refleksno masažo vseh notranjih vitalnih organov, povezanih z mišicami vagine.
 • Prebuja nežnost, mehkobo in po drugi strani jasnost in odločnost

Na delavnici se naučite ravnati z jajčkom in  pravilno izvajati vaje z žadastimi vrati, kot so v kitajski tradiciji poimenovali mišice vagine. Vstavljanje jajčka je enostavno in ne zahteva izpostavljanja vaših intimnih predelov. Zaupanje v učiteljico in še posebno pa prenos njenih izkušenj, vam bo omogočilo hitrejši uvid in napredovanje. Druženje v ženskem krogu hitro preobrazi vaše dvome in idejo, da ste osamljeni s svojimi težavami. Podpora žensk vam omogoča tudi hitrejšo regeneracijo in transformacijo preprek, ki lahko ta proces spremljajo.

Mirjam M. Korez, univ. dipl. biol., projekt »Biti Ženska«, Živa Center

Redno tedensko druženje in vadba PREBUJANJE ŽENSKOSTI

Torki, 19.15 - 20.15, 8 € brez DDV, mesečna 30 € brez DDV.
Na vadbah bo čas za vaje: ZLATA NIT, JONI JAJČKI, MASAŽA PRSI IN MATERNICE, DIHANJE Z JAJČNIKI, ITD.
Vadba je namenjena skupnemu delu, ki vam bo omogočala lažje osvajanje tehnik, ki ste se jih naučile na delavnicah. Vaje bodo tako postale del vašega življenja, in vam na koncu ne bodo jemale veliko časa, ker jih boste lahko na vabah ponotranjile. Zanimiva bo tudi izmenjava izkušenj in veliko novih nasvetov glede prebujanja ženskosti.
Če še niste prijavljene, bom vesela vaše prijave.
041 404 773, info@zivacenter.si

JUN JUL 2018AVG
PTSČPSN
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5


Naročite se na brezplačne e-novice


 Odjava        
FORUM za plesalke orientalskega plesa Biti ženska
Obiščete nas lahko
tudi na Facebooku
 
 
2018 bitizenska Copyright      developed by (d) 2006 e.orbit

Biti Ženska, ženskost, ličenje, naravna kozmetika, orientalski ples, Hatmara Merkava, energijski tretmaji, partnerski odnosi, seksualnost, Vesna Vuk Godina

izboljšanje kvalitete življenja, ženskost, partnerski odnosi, aktivacija ženske seksualne energije, hatmara merkava

Biti Ženska, ženskost, ličenje, naravna kozmetika, orientalski ples, Hatmara Merkava, energijski tretmaji, partnerski odnosi, seksualnost, Vesna Vuk Godina

izboljšanje kvalitete življenja, ženskost, partnerski odnosi, aktivacija ženske seksualne energije, hatmara merkava